Fietspiconfrontatie geknoopt


Kenmerken:

  • Van donderdag tot en met zondag
  • +- 30 km
  • Startplaats binnenkoer Hopmuseum (Poperinge)
  • Lunch inbegrepen

Prijs:
Fietsarrangement:                      € 30,00 per persoon
Fietsarrangement De Luxe:   € 40,00 per persoon
BOB:                                                  € 25,00 per persoon

Een fietsende gids is mogelijk op reservatie.


Grenzeloos genieten in een landschap van bier en picon .
In alle vrijheid de streek ontdekken op de fiets kan van donderdag tot en met zondag langsheen een knooppunten-tocht aan beide zijden van de grens. De start van de piconfrontatie is op de binnenkoer van het Hopmuseum te Poperinge.

Onderweg genieten jullie van het landschap, het meesterschap van hop en brouwers, de picon-creaties, de ‘couleur local’ en een typisch gerecht in een grensgevalletje.

Er zijn 3 mogelijke manieren om dit te beleven :

1. De Fietspiconfrontatie met twee belevingsvouchers om een museum te bezoeken of een picon te proeven op de verschillende partner locaties. Eén culinaire voucher voor een hoofdgerecht en bijhorend drankje in een grensgevalletje naar keuze uit het aanbod. Een uitgestippelde route en beschrijving.

2. De Luxe Fietspiconfrontatie met drie belevingsvouchers om een museum te bezoeken of een picon te proeven op de verschillende partner locaties. Eén culinaire voucher voor een hoofdgerecht, bijhorend drankje en een koffie in een grensgevalletje naar keuze uit het aanbod. Twee verrassingsvoucher voor Piconroute aandenkens. Een uitgestippelde route en beschrijving.

3. De Fietspiconfrontatie bob met twee belevingsvouchers om een museum te bezoeken of een frisdrank te proeven op de verschillende partner locaties. Eén culinaire voucher voor een hoofdgerecht en bijhorend drankje in een grensgevalletje naar keuze uit het aanbod. Een uitgestippelde route en beschrijving.

We raden jullie wel aan om het grensgevalletje waar jullie eten vooraf te verwittigen, zeker bij groter aantal deelnemers. Maar dit laten we aan jullie vrijheidsbeleving over.

Intekenen voor deze piconfrontatie kan aan de balie van het hopmuseum vanaf 10.00 u of via www.piconroutes.com.