‘Hop paardje hop : een paardemiddeltje van de schreve’

 

Een Speciale Kleine Piconfrontatie van de Schreve voor individuelen op zondag 27 mei 2018 om 10.00 u

Een trouwe vriend die altijd klaar staat om voor jou te werken ?   Om je te troosten, je te dragen over moeilijke paden, om met je op ontdekking te gaan, om met jou tot rust te komen,…… met name het paard.

We wensen met de Piconfrontatie dit edele dier in de kijker te plaatsen. Al eens verliefd geworden op een paard ? Ken jij de taal van het paard ? Weet je dat slapen met, werken met en veel samen zijn met , een ideale band smeed ?

Ontdek de schoonheid van de natuur, de taal van het paard, haar amazones, de innige relatie, de sterkte van een band, het gedrag van onze paardenvrienden en zoveel meer op een ludieke manier tijdens deze speciale piconfrontatie van de schreve. Bizarre passages blijven plakken naast een hapje en drankjes. Wij weten wat paardemiddeltjes zijn …

Zoveel prachtige verhalen rond het paard en de mensen op zondag 27 mei om 10.00 u tijdens de Speciale Kleine Piconfrontatie van de Schreve voor Individuelen . De natuur en Picon zorgen dat het Schreve gevoel nooit meer hetzelfde zal zijn.

Voor de liefhebbers van de ‘Speciale piconfrontatie van de schreve met het paard’ , gelieve jullie vooraf in te schrijven via de website www.piconroutes.com of op 0473 23 92 68. Deelname prijs : 21 € /piconger 18 €/bob .   Wandelschoenen of de gelaarsde kat kunnen praktisch zijn.

Plaats van verderf : Redmonds Loker

Daarnaast is er de mogelijkheid om in te tekenen voor ‘de typische lunch van de Schreve’ of de’ Piconclub op het bord’ .

Nodig je vrienden uit om samen deel te nemen aan de ‘Speciale Piconfrontatie van de schreve met het paard’. Nieuwe kriebels zullen erbij komen.

Met Genegen Picongroeten.